Cassien, Madine, Rainbow, Bolsena, Parco del Brenta, Ecsed, sunt cateva dintre destinatiile de pescuit ale lui Ciprian Ene – Cipica. A, era sa uitam, si Campionatul Mondial de pescuit din Africa de Sud. Experiente si trofee made by CPK. In ultima perioada, inca din perioada de teste si pana acum, Cipica foloseste cu absoluta incredere carligele CPK Super Camo, mai ales modelul Grippa.

 

Carligele CPK Super Camo Grippa sunt carlige ideale pentru situatiile dificile de pescuit in agatatura, mai ales acolo unde urmarim crapii mari.

Priviti forma carligului: varf ascutit curbat spre interior pentru a fi mai bine protejat pe un substrat dur, deschidere mare, tija de marime medie cu ochetul orientat spre interior pentru a ajuta carligul sa se intoarca rapid in gura crapului.

De asemenea, va rog sa observati ca varful carligului nu este aliniat cu tija ceea ce in opinia mea inseamna ca va agata pestele mai repede si va face o priza excelenta in gura crapului pentru driluri prelungite in conditii grele.

-Ciprian ENE

Pin It on Pinterest