Pentru pescarii care doresc sa-si faca singuri pop-up-urile si sa le dea astfel o nota personala, le punem la dispozitie mixul de pop-up CPK in varianta unui mix neutru sau in diferite culori.

Pop-up-urile CPK sunt printre cele mai flotabile de pe piata iar varietatea de arome si culori vin sa satisfaca cerintele celor mai pretentiosi pescari. Si totusi, pentru cei ce doresc sa-si faca singuri pop-up-urile si sa le dea astfel o nota personala, le punem la dispozitie mixul de pop-up CPK in varianta unui mix neutru sau in diferite culori. Mixul se ruleaza perfect iar pachetul contine si un recipient de 50 ml de conservant care vine sa imbunatateasca dinamica de rulare, imbunatateste aspectul si-i da pop-up-ului o consistenta elastica. Pop-up-urile rezultate vor avea o flotabilitate foarte buna si vor rezista foarte bine pe firul de par sau pe suruburile speciale de pop-up.

Mixul se ruleaza astfel: intai spargem un ou intr-un recipient (aproximativ 50 ml). Apoi adaugam 15 ml conservant si 5 ml aroma. Se adauga progresiv mixul de pop-up pana prinde consistenta. Coca trebuie framantata pana cand nu se mai lipeste de maini. Apoi se introduce intr-o punga de plastic 30 minute pentru a avea o consistenta mai buna la rulat. Pop-up-urile se pot rula pe masa de rulat, sau pur si simplu se pot modela in palme. Se fierb apoi in apa clocotita 2-4 minute in functie de marime. La abur, 10 – 15 minute in functie de marime. Verificati pop-up-urile dupa fierbere, daca se sfarama, inseamna ca nu au fost fierte suficient. Timpul de uscare este de 24-72 h. La sfarsit se pun intr-un recipient si se vor adauga alti 7 ml din aroma preferata, 3 ml indulcitor si 3 ml de conservant. Fir intins!

Pin It on Pinterest