Costica Emilian

AKA Sobo
Graphic Design Freelancer – Bucuresti

Record personal:

=

Crap Comun - 15.9

=

Crap Oglinda - 17.2

=

Cteno - 17.8

Lacuri preferate:

R

Sarulesti

R

Tancabesti

R

Darvari

Nada favorita: XXL
Echipament folosit: FreeSpirit HiS’ive / Shimano Aerotechnium XT10000 / Fox / Nash
Metoda de pescuit agreata: Lansat

Despre mine ca pescar:

Totul a inceput de la un biban, prins la o montura care era legata la prima mea mulineta: o rola de fir. (nu avea nici un rulment, va asigur!) Flacara pasiunii pescuitului s-a aprins, cred, pe la sfarsitul clasei a 7-a, astfel de-a lungul timpului am oscilat intre pescuitul pestilor de talie medie, preponderent pe lacurile de munte si mai tarziu, spinning-ul, care evident m-a fascinat.

Prin 2005 am inceput sa cochetez cu pescuitul la crap – in formele cele mai rudimentare posibile va inchipuiti – insa spectaculozitatea acestui stil de pescuit mi-a dat fiori intr-atat incat sa incep sa investesc in echipament adecvat pescuitului crapului – multumesc bunilor mei prieteni pe aceasta cale! 🙂 – si sa ma inscriu intr-un club de pescuit pentru a putea participa la competitiile nationale.

De atunci incoace am tot participat la mai multe competitii obtinand chiar si cateva rezultate notabile, prin urmare am devenit un fan inrait al pescuitului cu boilies.

Despre CPK:

O echipa plina de ambitie care mi-a iesit in cale cu cativa ani in urma. Pescari cu potential enorm, tineri si dornici sa evolueze – incepand de la dorinta de a iesi din sfera comunului nadelor existente si pana la modul de abordare a pescuitului in cadrul echipei – CPK a devenit in scurt timp pentru mine o familie de prieteni, nu rareori intamplandu-se sa vorbesc cu oameni pe care abia i-am intalnit in cadrul echipei ca si cum m-as fi cunoscut de o viata.

Galerie personala

Pin It on Pinterest

Share This