Mixul Popup CPK si cum il folosimPentru pescarii care doresc sa-si realizeze singuri popup-urile si sa le dea astfel o nota personala, am creat mixul de popup CPK. Acesta este disponibil in varianta unui amestec neutru sau in diferite culori.

Pop up-urile CPK sunt printre cele mai flotabile de pe piata

Varietatea de arome si culori in care vin aceste popup-uri vor satisface si cerintele celor mai pretentiosi pescari.

Totusi, pentru cei ce doresc sa-si personalizeze popup-urile, exista multiple variante de mix pop-up CPK, neutre sau in culori vii. Mixul se ruleaza perfect iar pachetul contine si un recipient de 50 ml de conservant. Rolul acestuia este sa optimizez dinamica de rulare, sa imbunatateasca aspectul si dea popup-ului o consistenta elastica. Popup-urile rezultate vor avea o flotabilitate foarte buna si vor rezista foarte bine pe firul de par sau pe suruburile speciale de popup.

Cum ne construim singuri popup-urile dorite

Mixul se ruleaza astfel: intai spargem un ou intr-un recipient (aproximativ 50 ml). Apoi adaugam 15 ml conservant si 5 ml aroma. Se adauga progresiv mixul de pop-up pana prinde consistenta. Coca trebuie framantata pana cand nu se mai lipeste de maini. Apoi se introduce intr-o punga de plastic 30 minute pentru a avea o consistenta mai buna la rulat.

Pop-up-urile se pot rula pe masa de rulat, sau pur si simplu se pot modela in palme. Se fierb apoi in apa clocotita 2-4 minute in functie de marime. Sau se pot fierbe la abur, 10 – 15 minute in functie de marime. Verificati pop-up-urile dupa fierbere. Daca se sfarama, inseamna ca nu au fost fierte suficient. Timpul de uscare este de 24-72 h.

La sfarsit se pun intr-un recipient si se vor adauga alti 7 ml din aroma preferata, 3 ml indulcitor si 3 ml de conservant. Fir intins!

Pin It on Pinterest