Boiliesurile de carlig CPK se gasesc acum pe rafturile mai multor magazine de pescuit importante din Bucuresti si din tara. Gasesti gamele CPK XXL, NexT si Stinky Fish disponibile online sau in multiple locatii fizice.

Noul recipient este unul modern, cu garnitura ce nu permite patrunderea aerului. Astfel, boiliesurile se mentin proaspete si cu putere de atractie ridicata. Contin doze ridicate de ingrediente cheie si atractanti ce sunt eliberati treptat in apa. In plus fata de acestia, in compozitia mixului sunt adaugati lianti si agenti de coagulare pentru a rezista bine pe firul de par. Rezistenta e asigurata si atunci cand turnati peste boilies dipul ce se gaseste in recipientul din interiorul pachetului.

Din ce in ce mai multe magazine de pescuit aleg boiliesuri de carlig CPK pentru rezistenta pe firul de par

Putem spune ca boiliesurile de carlig tari din gama CPK ofera cea mai buna solutie la nivelul atractiei si a rezistentei pe firul de par.

Boiliesurile de carlig CPK XXL / Next / Stinky Fish vin ambalate intr-un un pot generos. In acesta se regasesc multe boiliesuri in diametre diferite. In functie de nevoile fiecarei partide la care participi, cu siguranta vei avea o optiune potrivita in borcanele CPK.  Sunt disponibile urmatoarele marimi: 14 – 16 – 20 mm, 20 mm (simplu) sau 24 – 26mm, la pretul de 25 lei.

Vei gasi boiliesurile de carlig CPK XXL / Next / Stinky Fish in tot mai multe magazine de pescuit fizice sau in magazinul nostru online CPK.

Pin It on Pinterest