In 2017 CPK Carp&More a lansat cu mandrie un tip de articole pescuit ajuns intre timp in top: gama PVA mesh. O varianta de plasa solubila, produsa 100% in Romania. Iata ca s-a implinit un an de la lansare, iar pescarii romani au primit foarte bine acest produs, feedback-ul fiind unul pozitiv.

Avantajele PVA mesh CPK produsa in Romania

Nu avea cum sa fie altfel: suntem imbatabili la raportul calitate – cantitate – pret. Spre exemplu, un pachet ce contine 10 m de plasa solubila, tub si compresa are pretul intre 38 si 41 lei. Variatia se datoreaza diferentei in diametrul plasei: 20mm, 25mm, 35mm. Rezerva de 10 m, la fel disponibila in mai multe diametre, are pretul intre 25 si 34 lei. De subliniat faptul ca oferim 10 m de plasa solubila.

Aceste articole pescuit sunt disponibile in doua variante: plasa solubila fast melt & slow melt

Cu alte cuvinte: in apa, plasa fast melt se va topi mai repede si este recomandata pe toata durata anului. Este alegerea potrivita atat in sezonul cald, dar mai ales in sezonul rece, atunci cand temperatura apei este mai scazuta.

Prin comparatie, plasa slow melt se va topi mai lent. Aceasta este in general alegerea optima in caz de apa mai calda. Totodata, se dovedeste a fi foarte utila atunci cand ai nevoie de un timp mai mare in care plasa sa se dizolve. Spre exemplu, in apa mai adanca, dureaza mai mult ca saculetul sa ajunga pe substrat.

In acelasi timp, este de mare ajutor in cazul pescuitului plantat. Este stiut faptul ca atunci ai nevoie de un timp mai indelungat pentru a aseza montura cu saculetul atasat pe substrat, asa cum iti doresti. La fel si cazul pescuitului pe ape curgatoare.

Nu-ti ramane nimic de facut decat sa incerci ambele variante pentru a te convinge de performantele promise. Revino cu povestiri despre experientele tale la pescuit si cum ti-au folosit produsele CPK.

Pin It on Pinterest