Variantele de pop up flotante CPK sunt cu siguranta printre cele mai flotabile de pe piata. De aceea pot inregistra performante notabile chiar si in conditii dificile.

Rezistenta variantelor de pop up flotante din gama CPK

Un fapt dovedit este ca pop up-ul CPK de 14 mm poate sustine o montura rigida articulata timp de 24 h pe substrat. La randul lui, un pop up de 10 mm se va echilibra foarte bine cu un boilies de 20 mm intr-o montura de tip Snowman.

Este recomandat sa verifici felul in care pop-up-ul se echilibreaza cu boiliesul scufundator inainte de a lansa montura la apa. Vei evita astfel surpriza ca vreunul din aceste pop up flotante sa fie prea puternic. Acest lucru ar putea avea ca urmare o prezentare defectoasa in apa.

Cum sunt alcatuite pop up-urile pentru a atinge performantele promise

Mixul care sta la baza acestui tip de pop up este produs in Romania de catre CPK Carp&More. Acesta are o consistenta usor granulata pentru eliberarea treptata a atractantilor si a aromelor puternice.

La atingere, pop-up-urile CPK High Attract sunt elastice si rezista foarte bine pe firul de par sau pe suruburile monturilor speciale de pop-up.

Deoarece atractia vizuala este si ea foarte importanta, pop-up-urile CPK se gasesc intr-o gama variata de culori fluo. Fiecare din variante, de la Squid si Capsuna la Stinky Fish sau Vanilie, toate pop up-urile sunt super vizibile. Cu siguranta vor satisface cerintele si celor mai pretentiosi pescari.

 

Pin It on Pinterest